Аз не мога да разбера карето с какво се държи към колелото това ми е малко тъмна Индия ,там има ли нещо което воже да се стяга защото към мотора гайките са натегнати и е перфектно
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гадно тропане
Collapse
X
-
Проблема е открит.
Отпред съм с VW джанти като едната от Голф другата от Пасат(имах едни 14-ки зимни и тея джанти, та викам защо да не ги сложа и да си спестя търсенето на зимни 13). Та джантата от голфа не опира в диска където трябва и остава около мм луфт между него и местата където джантата трябва да легне върху него. Следователно диска мърда напред и назад опирайки в болтовете в двете посоки и подрънква. Решенията които ми идват на ум са 2 - търся джанта като от другата страна или ще се стругова на тая централния отвор.
Следователно, ако някой случайно има джанта от Пасат B3 ето такава: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...r_20080215.jpg може спокойно да ми пише(за препоръчване ако е от Пловдив)
Другия вариант е, ако някой има някакви железни джанти 14 които стават на 33-ката и са на промоционална цена(пусти студентски живот...) също може да ми пише.
Comment
-
Колега, имам стоманени джанти 4х98 със зимни гуми. 25 лева бройката (джанта+гума).
Оригинални Алфа Ромео са от 145.
0889893277 - Митко.
Даже днес мога да ги донеса в Пловдив.
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеАз не мога да разбера карето с какво се държи към колелото това ми е малко тъмна Индия ,там има ли нещо което воже да се стяга защото към мотора гайките са натегнати и е перфектно
Иначе аз имам две железни 13ки за без пари, ако има нещо - лс ... да не го обръщаме на пазар тука.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Така, малко развитие. След като първоначално се предадох в борбата с проблема, направих втори опит след обилен обяд. Размених двете предни джанти(гумите са без посока, та не е проблем) и тази проблемната я стегнах с по-голям ключ малко по-стабилно и О ЧУДО! джантата легна идеално и плътно до диска, както и другата от отсрещната страна. Та този проблем е решен, благодаря ви искренно за помощта отновоПодрънкването спря, но остана едно почукване, което вече явно си е от карето(почнах вече да го чувам как трака не само на леви, а и на десни завои). Чувам го и като върна рязко газта на първа и втора, без да изключвам от скорост.
На колегата Speeder благодаря за предложението, ще се замисля, понеже задните ми са летни.
Kris и на теб благодаря за предложението за джантите, но 13-ки имам 5 броя, просто ми е прекалено ниска с тях колата
Comment
-
Първоначално публикувано от McNicko Покажи съобщениеТака, малко развитие. След като първоначално се предадох в борбата с проблема, направих втори опит след обилен обяд. Размених двете предни джанти(гумите са без посока, та не е проблем) и тази проблемната я стегнах с по-голям ключ малко по-стабилно и О ЧУДО! джантата легна идеално и плътно до диска, както и другата от отсрещната страна. Та този проблем е решен, благодаря ви искренно за помощта отновоПодрънкването спря, но остана едно почукване, което вече явно си е от карето(почнах вече да го чувам как трака не само на леви, а и на десни завои). Чувам го и като върна рязко газта на първа и втора, без да изключвам от скорост.
На колегата Speeder благодаря за предложението, ще се замисля, понеже задните ми са летни.
Kris и на теб благодаря за предложението за джантите, но 13-ки имам 5 броя, просто ми е прекалено ниска с тях колата
Comment
-
Е тя не зависи само от цолажа, а и от размера на гумите, както и най-вече окачването, но най-лесно малко височина се печели с по-високи гуми. В момента съм с 185/70/14, вярно че не показва съвсем вярно на 100% но разликата е минимална. Другия факт е, че колата ми стандартно е с 13-ки, а не 14 или 15 мисля 165/70/13 беше заводския размер. Та общо взето не ми пречи особено факта че километража не е 100% верен.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениес 215/40/16 също ще имаш 100% верен скоростомер .. помисли си. А и гумите са скъпи, а дупките - мнооооого
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениес 215/40/16 също ще имаш 100% верен скоростомер .. помисли сиЩе бързам да си намеря такива даже преди да сменя карето, че да съм сигурен в разпадането му
Пък и с тая силно изразена липса на хидравлика, паркирането ще е просто удоволствие
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеАз не мога да разбера карето с какво се държи към колелото това ми е малко тъмна Индия ,там има ли нещо което воже да се стяга защото към мотора гайките са натегнати и е перфектно
Като погледнеш колелото отвънка има на оста една голяма гайка,която се стяга с глух ключ 36.Тя стяга карето към главината.Като се охлаби тая гайка,се охлабва и лагера и от там се явява луфт в колелото.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Мдам и тук идва въпроса, първо има ли някавка специална тактика при развиването или и тук важи принципа - напъваш с дълга тръба и се надяваш гайката да се развие преди да се огъне търбата или въртока на ключа?
И могат ли после пак да се ползват тея гайки?
Питам, понеже след няколко дни(да спре да вали) ми предстои смяна на карето(днес ми го донесоха).
Comment
-
Първоначално публикувано от McNicko Покажи съобщениеМдам и тук идва въпроса, първо има ли някавка специална тактика при развиването или и тук важи принципа - напъваш с дълга тръба и се надяваш гайката да се развие преди да се огъне търбата или въртока на ключа?
И могат ли после пак да се ползват тея гайки?
Питам, понеже след няколко дни(да спре да вали) ми предстои смяна на карето(днес ми го донесоха).
Comment
Comment